Toe aan een nieuwe uitdaging?

KOM OOK WERKEN BIJ H. VAN WIJK

Bij ons geldt er geen ingewikkelde sollicitatieprocedure, maar gaan we bij interesse graag het gesprek aan om samen te bekijken of er snel aan de slag kan worden gegaan.

Stratenmakers gezocht

SOLLICITEER SNEL EN SIMPEL PER MAIL OF WHATSAPP

We zijn een duurzame dienstverlener die vanaf het ontwerp tot en met het onderhoud kan worden ingezet voor werkzaamheden in de Grond-, Weg- en Waterbouw. Ook verzorgen we het transport van grondstoffen voor de wegenbouw en het afvoeren van afvalstoffen naar geautoriseerde verwerkingsinstallaties onder VIHB erkenning. We groeien, realiseren veel verschillende projecten en kunnen voor de uitvoering van onze werkzaamheden extra en enthousiaste medewerkers goed gebruiken. We zijn onder andere op zoek naar Stratenmakers

Wat je taken zijn:

Diverse afwisselende werkzaamheden bij de uitvoering van bestratingswerkzaamheden. Zowel voor de realisatie van projecten, reconstructies als onderhoudswerken.

Wat we je bieden:

  • Een leuke baan in de regio Amsterdam/Amstelveen/Aalsmeer
  • Platte organisatie, waarbij je directe aanspreekpunten hebt
  • Werken in de buitenlucht
  • Veel afwisselde werkzaamheden
  • Marktconform salaris
  • Volop doorgroeimogelijkheden

Wat je nodig hebt:

De juiste scholing en ook ervaring is natuurlijk mooi meegenomen; mocht je hier nog niet (helemaal) over beschikken, maar er wel vol voor willen gaan, dan denken we graag met je mee.

Ben je geïnteresseerd?

Je CV mailen mag, maar hoeft van ons niet persé. Stuur snel een mail naar Lars van Wijk (lars@hvanwijk.nl) of app hem (0615139072) om vervolgens samen de mogelijkheden te bespreken.

Snel solliciteren

VUL GEMAKKELIJK HET FORMULIER IN

  • Max. bestandsgrootte: 15 MB.